7 °C Antwerpen, BE
vrijdag 19 april 2024

Antwerp klopt KV Kortrijk op zevende speeldag

De eerste helft van KV Kortrijk tegen Antwerpen was er één waarin meteen al in de derde minuut gescoord werd: KV Kortrijk opende met een snel doelpunt van Ilombe Mboyo, in de derde minuut drukte KV Kortrijk Antwerp met de neus op de feiten: 1-0. Toch zou het tot in de 63ste minuut durven vooraleer Trent Sainsbury er 1-1 van kon maken. Het spel van Antwerpen werd in de tweede helft beter dankzij onder andere Lior Refaelov, die zat tot aan de rust op de bank maar scoorde in de 82ste minuut de 2-1. In blessuretijd mocht Dieumerci Mbokani de eindstand naar 3-1 brengen.

Antwerp deed gouden zaken in Kortrijk en maakt van die 8 punten in de rangschikking een mooie 11. Daarmee staat Antwerp op de zesde plaats, maar alle andere ploegen in 1A moeten dit weekend nog spelen.