10 °C Antwerpen, BE
vrijdag 29 maart 2024

Club Brugge kan niet winnen tegen door corona getroffen Lazio

Woensdagavond kreeg Club Brugge in het kader van de Champions League SS Lazio op bezoek. Het serieus door Covid-19 getroffen team moest enkele sterke spelers missen en toch is Club Brugge er niet in geslaagd om te winnen. Hoewel Club lange tijd de beste ploeg was, kwam toch op achterstand en dat al in de veertiende minuut. Joaquin Correo was de doelpuntenmaker van dienst. Na een fout van de Italianen kreeg Club Brugge net door de rust een penalty. Hans Vanaken trapte de bal in de netten. Er werd met 1-1 gerust, in de tweede helft had Club Brugge kansen te over, maar niemand die erin slaagde die af te maken. Met een eindstand van 1-1 kan Club Brugge eigenlijk niet tevreden zijn. Een gemiste kans om 6 op 6 te halen in de Champions League.