8 °C Antwerpen, BE
vrijdag 19 april 2024

Doelpuntenfestival in Beerschot-STVV

De thuissupporters van Beerschot kregen zaterdagavond waar voor hun geld. In de wedstrijd tegen STVV slaagde de thuisploeg erin om maar liefst 6 keer te scoren, al lieten de bezoekers zich zeker niet afslachten. STVV vocht terug en maakte drie keer een tegendoelpunt.

Al na twee minuten maakte Raphael Holzhauser er 1-0 van. Die zou in de 25ste minuut met een penalty nog eens scoren, ondertussen had ook Tarik Tissoudali al een doelpunt gescoord. Diezelfde Tissoudali maakte er in de 34ste minuut 4-0 van. Beerschot kreeg er maar niet genoeg van en nog voor de rust werd het dankzij Loris Brogno 5-0. STVV toonde zich strijdvaardig en nog voor de rest werd het 5-1 met een goal van Olexander Filippov. Na de rust drukte STVV door en was het Yuma Suzuki die de hoop van STVV deed opwakkeren met een tweede doelpunt van de bezoekers. Beerschot wachtte niet lang om een reactie geven, Ismaila Coulibaly maakte er 6-2. STVV bleef in een gelijkspel geloven, Duckens Nazon zorgde in de 74ste minuut voor de 6-3 en dat zou ook de eindstand worden. STVV streed moedig tegen Beerschot en dat is veelbelovend voor wat nog moet komen in deze competitie.