9 °C Antwerpen, BE
zaterdag 20 april 2024

Doelpuntenfestival in Waregem – Club Brugge

Het lijkt wel of Club Brugge helemaal terug is. Na een ietwat valse start van de competitie, is de Brugse ploeg er zondagnamiddag in geslaagd om 3 punten in Waregem te gaan halen. En toch was het Zulte Waregem zelf dat eerst scoorde, helaas trapte Olivier Deschacht de bal in eigen doel en dat al na 6 minuten spelen. Het eerste van in totaal 6 doelpunten van een sterk Club Brugge tegen een superzwak Zulte Waregem. Met doelpunten van Michael Krmencík, Hans Vanaken en Michael Krmencík gingen de twee teams met 0-4 de rust in.

In de tweede helft zorgden Charles De Ketelaere en Éder Balanta ervoor dat de voorsprong van Club Brugge tot 0-6 groeide.
Club Brugge staat samen met Beerschot en Anderlecht op een gedeelde tweede plaats in de rangschikking. Standaard of Kortrijk kunnen hen terugdringen, beide ploegen nemen het zondagnamiddag tegen elkaar op.