22 °C Antwerpen, BE
woensdag 20 juli 2022
22 °C Antwerpen, BE
woensdag 20 juli 2022

Dylan Groenewegen behaalt grootste overwinning in oktober

Dylan Groenewegen behaalt grootste overwinning in oktober

Foto: PhotoNews

In de Tour de France van 2022 wist Dylan Groenewegen de derde etappe te winnen. Een mooie overwinning voor de 29-jarige wielrenner. Maar dit jaar nog behaalt Dylan misschien wel zijn allergrootste overwinning.

Dit jaar nog trouwt Dylan met zijn grote liefde Nine, die ook mama is van hun zoontje Mayson. En zij moet toegeven dat ze een onstuimige zwangerschap heeft gehad. Ze vertelt erover aan Story.

“Ons zoontje Mayson werd te vroeg geboren. Ik werd op mijn verjaardag in december met een hoge vliesscheur in het ziekenhuis opgenomen. Dylan wilde mij die dag ten huwelijke vragen, maar ik had er niet op gerekend dat ik naar het ziekenhuis moest”, vertelt Nine.

Maar ondanks dat Nine naar het ziekenhuis moest, heeft Dylan niet gewacht met zijn aanzoek. En ondanks alles was het voor het koppel een prachtig moment.

In oktober staat het huwelijk van het prachtige jonge koppel op de planning, al zal deze niet in Nederland plaatsvinden, maar wel in het buitenland. “Mijn jurk, zijn pak, de ringen… alles is alg geregeld”, klinkt het nog.

Sport 24/7