6 °C Antwerpen, BE
woensdag 15 maart 2023
6 °C Antwerpen, BE
woensdag 15 maart 2023

Echtgenote Stefan Everts slaakt noodkreet: “ik weet niet meer hoe het verder moet”

Stefan Everts
Foto: Photo News

Kelly Tureluren zit op haar tandvlees. De echtgenote van Stefan Everts slaakt een noodkreet in Dag Allemaal: “de miserie stopt maar niet. Soms weet ik niet meer hoe het verder moet…”

Niet alleen revalideert haar zestienjarige zoon Liam van een zware val tijdens de motorcross, maar ook Stefan Everts kreeg weer slecht nieuws te horen. Nadat hij malaria opliep verloor de voormalige wereldkampioen al acht tenen en moest hij tien operaties ondergaan. Maar een nieuwe infectie zorgt opnieuw voor paniek…

“Vooruitgang is er de voorbije maanden niet meer, Stefan heeft pijn en de open wonden aan zijn hielen zijn geïnfecteerd. Ik hoop dat deze ingrepen toch iets teweegbrengen, we moeten het proberen,” probeert Kelly er de moed in te houden.

“De miserie blijft maar duren. Na elke operatie hopen we dat hij eindelijk van die wanden af zal zijn. Maar elke keer zien we hetzelfde: het gaat even wat beter, maar niet veel later is het terug naar af. Zó frustrerend,” klinkt het bij Kelly in Dag Allemaal. “Soms weet ik niet meer hoe het verder moet…”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Sport247.be

Sport 24/7