19 °C Antwerpen, BE
dinsdag 19 april 2022
19 °C Antwerpen, BE
dinsdag 19 april 2022

Hein Vanhaezebrouck grote held van AA Gent

“Wij hebben het volste vertrouwen in hem.”

Hein Vanhaezebrouck
Foto: Photo News

De Gelamco-arena is stilaan Hein Vanhaezebrouck’s tweede thuis geworden. De stoïcijnse coach met het immer stijlvolle kapsel bevestigt na de gewonnen bekerfinale tegen Anderlecht dan ook het volle vertrouwen dat hij krijgt van voorzitter Ivan De Witte en algemeen manager Michel Louwagie.

“Er bestaat chemie tussen Hein en mezelf. Hij voelt zich goed bij onze werkwijze en het is onze ambitie om met hem te blijven werken. In de komende weken volgen er zeker gesprekken over zijn toekomst bij ons”, zegt De Witte.

Gisteren zorgde AA Gent, onder tactische leiding van Vanhaezebrouck, voor de winst in de bekerfinale tegen Anderlecht. “Ondanks onze beperkingen en het uitvallen van Depoitre vlak voor de start van de wedstrijd, heeft onze ploeg de nodige veerkracht getoond. Als je ziet waar we van komen en waar we nu staan, is dat een wereld van verschil.”

Vanhaezebrouck hoopt dat het winnen van de bekerfinale en het daaraan gepaarde Europese voetbal voor extra inkomsten kan zorgen. “We hebben een goede kern, maar het is belangrijk om ook toekomstgericht te denken en werken”, aldus een uitgelaten Vanhaezebrouck.

Sport 24/7