20 °C Antwerpen, BE
zondag 26 september 2021
20 °C Antwerpen, BE
zondag 26 september 2021

Kijkers keihard voor Patrick Lefevere na (dronken) doortocht in Vive Le Vélo

Foto: Peter De Smedt

De aflevering van ‘Vive Le Velo’ van zondagavond 19 september 2021 zal de geschiedenis ingaan als de aflevering waarin Patrick Lefevere in ogenschijnlijk dronken toestand allerlei onzin uitkraamde.

“Den Patrick heeft een stuk in zijn kl….ten wat een schande !”, schreef iemand op Facebook. “Ofwel heeft Lefevere in Knokke te lang in de VIP-tent gehangen of heeft hij aan het spul gezeten … maar zo kom je niet in een Vive Le Velo”, klinkt het verder.

“Oeps, na slip of the tongue van Eddy Demarez , een dubbele tong van den Patrick op nationale televisie”, reageert Glenn. “Jammer dat zijn entourage hem niet beschermt zoals hij zijn wolfpack beschermt.”

Eén van de kijkers heeft vooral medelijden met presentator Karl Vannieuwkerke. “Arme Karl, die moet een deftig gesprek kunnen voeren met zatte Patrick, te lang in de VIPlounge blijven plakken? 😱 OMG ze hebben zijn glas weer bijgevuld – of is het nu bessensap?”, vraagt zij zich af.

“Patrick heeft eentje teveel op , jammer , hij kan het nuchter beter uitleggen”, reageert een teleurgestelde kijker. “Patrick met een stuk in zijn kloten op tv. Waar is nu het respect voor de kijker?”, lezen we op de sociale media.

“Zat Patrick Lefevre niet beschonken aan tafel in de aflevering van deze avond? Hij sprak met een dubbele tong, herhaalde zichzelf telkens en af en toe herhaalde hij het een paar minuten later opnieuw. zo heb ik hem nog nooit in een studio gezien. Hij zal de derde plaats van Remco stevig gevierd hebben alsook zege 62 van zijn team met Fabio vandaag”, schrijft een andere kijker. “Ik heb niets begrepen van zijne uitleg of wat je uitleg kan noemen. Zielig en beschamend”, besluit één van de honderdduizenden kijkers van Vive Le Velo.

Ondertussen heeft Patrick Lefevere laten weten dat hij diabetes heeft en last had van een hypo. We vonden het niet meer dan terecht om dat bij dit artikel te vermelden.

Sport 24/7