22 °C Antwerpen, BE
dinsdag 27 juni 2023
22 °C Antwerpen, BE
dinsdag 27 juni 2023

Krijgt Scott Parker vandaag zijn C4 bij Club Brugge?

Staat er al een vervanger klaar?

Foto: PhotoNews

De 5-1 pandoering van Club Brugge tegen Benfica zal mogelijk niet ongestraft blijven voor Scott Parker. Na de nederlaag tegen Oostende van afgelopen weekend, ging Club Brugge dinsdagavond opnieuw de boot in.

Scott Parker is niet de man die Club Brugge kan redden menen de supporters, zij zien hun favoriete club steeds verder wegzinken en dus moet er actief ondernomen worden.

De kans is niet onbestaande dat Scott Parker snel zijn C4 zal krijgen, Club Brugge zou al gesprekken zijn opgestart met Alfred Schreuder. Of die gesprekken er effectief zijn wil niemand bij Club Brugge bevestigen.

Scott Parker voelt de bui in ieder geval hangen. Krijgt hij alsnog uitstel van executie, dan zal er zondag tegen Standard gewonnen moeten worden.

“Het is niet het verliezen dat pijn doet hoor.. Het is de manier waarop. Hoe die spelers tussen de lijnen staan, hun beleving, passie, motivatie.. En het ergste van al, helemaal geen team. En dan nog eens een trainer die niet weet wat hij aan het doen is. #slbclu #benclu”, tweet een Club Brugge-supporter.

En toch is niet iedereen kritisch. Bart is één van de supporters die nog steeds trots is op het parcours van blauw-zwart. “Bedankt Club Brugge voor de mooie champions league campagne 😍 btw: er kunnen niet veel Belgische ploegen zeggen dat ze op hun doos kregen in de 8ste finales van de Champions League. #SLBCLU”

En ook Nico genoot van de wedstrijd tegen Benfica. “Bon ja, wat meer weerwerk mocht toch wel vandaag he… Maar Benfica is gewoon van een heel ander niveau. Zeker in onze huidige vorm. Toch nog steeds trots op ons schitterend Champions League-parcours dit seizoen”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Sport247.be

Sport 24/7