10 °C Antwerpen, BE
zaterdag 20 april 2024

Kv Mechelen verliest op eigen veld

Foto: Photo NewsHet was zaterdagavond balen voor de supporters van KV Mechelen. Debutant Siemen Voet maakte er na 53 minuten 1-0 van tegen KV Kortrijk, maar Mechelen moest in de tweede helft Issa Kabore afgeven nadat die een tweede gele kaart kreeg en dus uitgesloten werd. Met tien slaagde KV Mechelen er niet in om de wedstrijd te controleren. In de 71ste werd Mechelen met beide voeten op de grond gezet dankzij een tegendoelpunt van Michiel Jonckheere. Amper drie minuten later was het weer prijs en zette Yevhen Makarenko de eindstand op het bord: 1-2 in het voordeel van de bezoekers. Kortrijk stapte moe maar tevreden de bus op en dat met 14 punten uit 9 wedstrijden. Mechelen moet met de helft van de punten tevreden zijn.