25 °C Antwerpen, BE
dinsdag 10 mei 2022
25 °C Antwerpen, BE
dinsdag 10 mei 2022

Mauri Vansevenant: ‘En nu terug naar de tomaten in mijn tuin.’

Foto: Photo News

Een tierende Mauri Vansevenant kleurde mee de finale van La Doyenne. Voor de camera’s van Sporza gaf hij de nodige tekst en uitleg. ‘Op dat vlak had ik geen overzicht meer. Ik wist niet wat er achter mij gebeurden. Er mochten in de wedstrijd geen gevaarlijke situaties ontstaan. Ons doel was om Julian op het juiste punt af te zetten. Meegaan met al die ontsnappingen was onze taak. Dat moest hij niet doen omdat het te veel krachten zou vergen. Nu breekt eventjes een periode van rust aan. Ik heb veel gegeven de voorbije weken. En ik moet even mijn hoofd vrij maken voor de rest van het seizoen. Dus laat het de komende dagen maar vrij warm zijn. Dan kan ik verder werken aan mijn tomaten in de tuin.’

Sport 24/7