21 °C Antwerpen, BE
vrijdag 21 juli 2023
21 °C Antwerpen, BE
vrijdag 21 juli 2023

Oumaïma Rayane: “Hij bleef maar sturen”

Oumaïma Rayane: “Hij bleef maar sturen”

Foto: PhotoNews

Ze vertelt hoe Remco Evenepoel haar hart veroverde

Ze was amper 17 toen ze als een blok viel voor de charmes van wielrenner Remco Evenepoel. Oumaïma Rayane mag zich binnenkort mevrouw Evenepoel noemen. De Vlaamse met Marokkaanse roots vertelt in Nina hoe het allemaal begon.

“We zaten op dezelfde middelbare school. In het begin stuurde hij berichten, maar het interesseerde me niet. Remco gaf niet op, hij bleef sturen. We begonnen te praten en het klikte. En van het een kwam het ander”, zo begint Oumaïma haar verhaal.

Op dat moment was Remco net gestopt met voetbal en was fietsen nog maar een hobby. Kort daarna maakt Evenepoel furore als wielrenner en kwam het leven van het jonge koppel op z’n kop te staan.

Oumaïma beseft dat ook de komende jaren de carrière van Remco op de eerste plaats zal komen. Maar ze koestert zelf ook ambities. “Ik ga sowieso voor mijn diploma”, klinkt het vastberaden. “Ik studeer tew aan de VUB.”

Hoewel haar toekomst financieel verzekerd lijkt, wil Oumaïma niet teren op het succes van haar partner. “Ooit wil ik mogelijk wel een eigen inkomen”, besluit ze in Nina.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Sport247.be

Sport 24/7