4 °C Antwerpen, BE
zondag 12 maart 2023
4 °C Antwerpen, BE
zondag 12 maart 2023

Remco Evenepoel gaat trouwen: “Nooit gedacht!”

Remco Evenepoel gaat trouwen: “Nooit gedacht!”

Foto: Peter De Smedt

Je zou bijna denken dat het leven en carrière van Remco Evenepoel niet meer mooier kan. Maar dat kan toch. Hij trouwt deze winter met zijn grote liefde Oumi Rayane.

Vorig jaar vroeg Remco zijn vriendin ten huwelijk en de twee zweefden samen op een mooie roze wolk nadat ze het nieuws ook met de buitenwereld konden delen.

Voor Oumi was het een grote verrassing dat Remco haar ten huwelijk vroeg. “We waren in Spanje. Daar begon hij een brief voor te lezen. Over hoe we elkaar ontmoet hebben, over hoe hij had ingezien dat ik de vrouw van zijn leven ben. Dat hij niet zonder mij kan. Op het einde ging Remco op z’n knie. Ik stond daar met mijn mond open”, citeert Tv Familie Oumi.

Oumi en Remco kennen elkaar al heel lang, maar werden pas later een koppel. Hij was haar allereerste liefje en is ook meteen een blijvertje geworden.

Maar ook toen Remco zijn wielercarrière helemaal van de grond kwam, bleef de liefde even groot. Oumi steunde haar vriend ten volle, al kon ze ook niet vermijden dat de twee heel eventjes uit elkaar gingen.

Maar ze werden terug een koppel en dat leidde nu met een mooi huwelijksaanzoek. “Een wielrenner was nochtans niet mijn type. Maar als ik bij Remco ben, zie ik de tijd niet passeren. We vergeten de wereld als we samen zijn en het draait alleen om ons.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Sport247.be

Sport 24/7