-2 °C Antwerpen, BE
zaterdag 21 januari 2023
-2 °C Antwerpen, BE
zaterdag 21 januari 2023

Sarah De Bie: “Als Georges niet flink is, Facetime ik naar Wout”

Sarah De Bie: “Als Georges niet flink is, Facetime ik naar Wout”

Foto: Photo News

Als Wout thuis is, doet hij ook zijn ding in het huishouden. “Ik verwacht niet dat hij stofzuigt of dweilt, maar je wordt niet moe van je bord in de vaatwas te steken na het eten”, lacht ze in Nu, de weekendbijlage van Het Nieuwsblad.

En ook als is Wout vaak weg, de opvoeding van Georges is iets wat ze samen willen doen. “Als hij niet flink is , neem ik mijn telefoon en Facetime ik naar Wout. En dan is hij streng en rechtvaardig”, legt Sarah uit.

In het prentenboek dat Sarah zopas uitbracht, zie je Georges opgroeien. Van zijn eerste fietsje naar zijn eerste liefje om te eindigen als papa met Wout en Sarah als grootouders.

Of er een broertje of zusje komt voor Georges? Misschien, maar zeker niet voor Georges naar school gaat. Twee kinderen thuis zou teveel zijn.

Het is voor Sarah telkens uitkijken als Wout terugkomt van de stage of rittenkoers. Het besef wat het is om elkaar te missen. Het weerzien is dan super. “Wij hebben dat gevoel constant, maar trop is te veel”, bekent Sarah in Nu, de weekendbijlage van Het Nieuwsblad. “De derde week is het altijd lastig.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Sport247.be

Sport 24/7