21 °C Antwerpen, BE
woensdag 18 mei 2022
21 °C Antwerpen, BE
woensdag 18 mei 2022

Sarah De Bie heeft slecht nieuws voor Wout van Aert: ‘Sorry’

Sarah De Bie heeft slecht nieuws voor Wout van Aert: ‘Sorry’

Foto: DPG Media

Het is bijna vier jaar geleden dat Sarah De Bie en Wout van Aert in het huwelijksbootje stapten. Dat was op een stralende lentedag in juni en sindsdien hebben Sarah en Wout heel wat mooie momenten op de sociale media gedeeld.

Eén van die momenten was de geboorte van hun zoontje Georges, begin 2021 kwam de kleine van Aert op de wereld. De kleine Georges heeft al heel wat kilometers afgelegd, niet alleen met de kinderwagen, ook met de auto. Want vaak zijn Georges en Sarah in de buurt van papa Wout als die ergens een wielerwedstrijd aan het rijden is.

De meest recente foto die Sarah op haar sociale media deelt is een heel spontane foto met haar zoontje. “Ik heb nooit iemand ontmoet die me liet geloven in liefde op het eerste gezicht, tot deze kleine jongen”, lezen we op Instagram.

“Sorry, Wout”, gaat Sarah De Bie verder, blijkbaar was het tussen haar en Wout van Aert dus toch geen liefde op het eerste gezicht. Maar het is duidelijk dat Sarah en Wout elkaar héél graag zien.

En zo hoort het ook, die twee zijn dan ook nog maar vier jaar verder en hebben samen hopelijk nog een lange weg af te leggen.

Sport 24/7