21 °C Antwerpen, BE
maandag 25 juli 2022
21 °C Antwerpen, BE
maandag 25 juli 2022

Sarah De Bie is de vrouw van Wout van Aert: “Gaat ons kind hier last van ondervinden?”

Sarah De Bie is de vrouw van Wout van Aert: “Gaat ons kind hier last van ondervinden?”

Foto: DPG Media

Mama’s die graag naar een podcast luisteren kunnen sinds enige tijd luisteren naar ‘TwentyFourSeven’, een podcast van mevrouw Wout van Aert: Sarah De Bie en Buurtpolitie Dorien Reynaert.

In de podcast vertellen ze natuurlijk over hun prille moederschap en over dat het niet altijd even gemakkelijk is om als rennersvrouw een kind groot te brengen.

“Ik besef dat ons leven veel voordelen biedt. Maar ik heb altijd mijn plan moeten trekken. Wij hadden laatst iemand te gast die professioneel met kinderen bezig is. Ik vroeg haar toen of het effect kon hebben op ons kind dat Wout zo vaak weg is”, vertelt Sarah in Tv Familie.

De gast bij de podcast kon Sarah meteen geruststellen. “Nee, want er is nog altijd iemand waar hij zich aan kan hechten”, klonk het toen.

Dat maakte Sarah meteen een pak rustiger. Ook al beseft ze dat ze ook veel opofferingen voor haar partner moet doen. “Ik voel me als mama enorm door Wout gerespecteerd. Wout zit er ook mee in als het met mij wat minder gaat. Hij zoekt altijd mee naar oplossingen als dat nodig is.”

Sport 24/7