13 °C Antwerpen, BE
dinsdag 12 april 2022
13 °C Antwerpen, BE
dinsdag 12 april 2022

Slecht nieuws over Wout van Aert

Slecht nieuws over Wout van Aert

Foto: Photo News

Start Wout van Aert in Parijs-Roubaix? Dat is de vraag die heel Vlaanderen bezighoudt. Maar hoewel Wout momenteel opnieuw traint na zijn coronabesmetting, valt er slecht nieuws te rapen…

Wout van Aert miste door zijn coronabesmetting de Ronde van Vlaanderen en de Amstel Gold Race. Maar momenteel heeft Wout wel de training hervat onder de Spaanse zon. Goed nieuws?

Bij Jumbo-Visma nemen ze donderdag een beslissing of hun renner al dan niet start in de kassieklassieker die zondag gereden wordt. Maar in Het Laatste Nieuws tempert sportief manager Merijn Zeeman al meteen de verwachtingen van de Vlaamse wielerfans…

“Áls hij Roubaix rijdt, is het om te helpen”, bloklettert Het Laatste Nieuws een uitspraak van Merijn Zeeman, manager bij Jumbo-Visma. Als kopman zal Wout van Aert dus niet starten. Maakt hij dan helemaal geen kans in de kasseiklassieker?

“Gelukkig is in het wielrennen alles mogelijk”, klinkt het bij Merijn Zeeman in Het Laatste Nieuws. “Maar om Parijs-Roubaix te kunnen winnen, moet je in topvorm zijn en dat is helaas niet meer mogelijk na een week isolatie. Om dat te kunnen inschatten, hoef je geen kenner te zijn.”

Sport 24/7