13 °C Antwerpen, BE
vrijdag 22 juli 2022
13 °C Antwerpen, BE
vrijdag 22 juli 2022

Tessa Wullaert: “We hebben co-ouderschap over hem”

Tessa Wullaert: “We hebben co-ouderschap over hem”

Foto: PhotoNews

Het beloofd een mooie zomer te worden voor profvoetbalster Tessa Wullaert. Het is één van de eerste zomers die Tessa met haar vriend kan doorbrengen en daar gaat ze volop van genieten. Tessa speelt het grootste deel van de tijd in het buitenland, dus ze moet haar partner al vaak missen.

Tessa koestert dan ook niet echt de meest leuke herinneringen aan de zomers die ze vooral alleen moest doorbrengen. “Toen ik in het buitenland voetbalde en mijn familie belde me vanop een familiefeestje, brak mijn hart. Mocht mijn vriend mee naar het buitenland zijn verhuisd, dan voetbalde ik er nog altijd”, zegt ze in Nina.

Maar haar vriend wou niet naar het buitenland verhuizen, dus moest Tessa keuzes maken. “Je wil liefst een stap vooruit zetten en niet achteruit. Voetbal is niet meer alles in mijn leven en niet alles moet er nu voor wijken.”

Maar na vakantie is het natuurlijk ook weer tijd om te gaan werken. En dat geldt ook voor Tessa. Ook zij heeft nog enkele drukke maanden in het verschiet.

“Ik ga natuurlijk terug voetballen en pendelen tussen Nederland en België. Het is ongeveer twee uur en een kwart rijden. Dat wordt weer even goed plannen. Ik zoek bijvoorbeeld nog een oppas voor mijn hondje, voor wanneer ik overdag aan het trainen ben. Mijn lief en ik doen co-ouderschap over hem. En onze qualitytime? Daar vinden we wel weer iets op. Alles komt altijd goed.”

Sport 24/7