8 °C Antwerpen, BE
vrijdag 29 april 2022
8 °C Antwerpen, BE
vrijdag 29 april 2022

Vriendin Wesley Hoedt: “Hij is enorm gelukkig bij Anderlecht”

“Ik heb Wes nog nooit zoveel zien lachen”

Foto: Photo News

Zangeres Emma Heesters, de partner van Wesley Hoedt, gaf een interview aan Humo over samen zijn met een verdediger van een van ’s lands meest gereputeerde voetbalploegen. Ze laat zich uit over hun relatie en over Wesley’s professionele geluk.

“Sinds hij bij Anderlecht speelt, ga ik geregeld naar wedstrijden van hem kijken. Het spel zelf zegt me niet zoveel en de wedstrijd gaat dikwijls aan me voorbij”, geeft ze lachend toe. “Mijn focus tijdens de match ligt bij Wesley. Ik kan extatisch worden als hij plots als verdediger een doelpunt maakt. Doordat hij nu in België speelt, kan ik ook veel meer matchen van hem bijwonen.”

Over zijn gemoedstoestand spreekt Emma ook klare taal in het interview. “Het valt me op dat hij het erg naar zijn zin heeft bij Anderlecht. Dat heeft er vast mee te maken dat hij erg close is met zijn collega-verdedigers. Hij speelde voordien enige tijd in Spanje. Met Lisandro Magallán, Sergio Gómez en Michael Murillo kan hij nog steeds een mondje Spaans praten. Maar het zit goed met het hele team hoor. Ik heb Wes nog nooit zoveel zien lachen”, aldus een blije Heesters.

Sport 24/7