21 °C Antwerpen, BE
dinsdag 30 april 2024
21 °C Antwerpen, BE
dinsdag 30 april 2024

Milaan-San Remo zaterdag op VTM

Op zaterdag 8 augustus kan iedereen vanaf 15.50 afstemmen op VTM en HLN.be voor de eerste grote internationale wegklassieker van het jaar: Milaan-San Remo.

Verdedigt Alaphilippe zijn titel in Milaan-San Remo, gaat Wout Van Aert door op zijn elan of pakt Gilbert toch zijn vijfde monument?

Een zomereditie van Milaan-San Remo, het is eens wat anders. De 111de editie vindt plaats op zaterdag 8 augustus op een parcours van 299 kilometer lang. In Milaan-San Remo verdedigt de Fransman Julian Alaphilippe zijn titel. Wereldkampioen veldrijden Mathieu van der Poel, die vorige zaterdag door een lekke band 15de eindigde in de Strade Bianche, is een van de favorieten in ‘La Primavera’. Al zal de Nederlander rekening moeten houden met de man in vorm, Wout Van Aert. Philippe Gilbert gaat zaterdag op zoek naar winst van zijn vijfde, nog ontbrekende, monument: Milaan-San Remo. En er staan nog meer kanonnen aan de start in Milaan met Greg Van Avermaet, Oliver Naesen, Caleb Ewan, Michael Matthews en drievoudig wereldkampioen Peter Sagan.
Milaan-San Remo is op zaterdag 8 augustus vanaf 15.50 te volgen bij VTM en op HLN.be. Het wedstrijdcommentaar is van wielerjournalist Merijn Casteleyn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Sport247.be

Sport 24/7