21 °C Antwerpen, BE
dinsdag 30 april 2024

Beerschot klopt Zulte Waregem met 3-1

Zondagnamiddag speelde Beerschot zijn eerste thuismatch in 1A in bijzonder lange tijd. De ploeg van het Kiel had er zin in en besloot brandhout te maken van een zwak Zulte Waregem. Na ruim een half uur maakte Tarik Tissoudali er 1-0 van. In het eerste kwartier van de tweede helft slaagde Saido Berahino van Zulte Waregem erin om gelijk te maken, maar lang kon Zulte Waregem niet genieten. In de 68ste minuut trapte Ralphael Holzhauser de bal in het net. Drie minuten voor het reguliere einde van de wedstrijd mocht diezelfde Holzhauser de kroon op het werk zetten door de stand op 3-1 te brengen.

Zulte Wargem speelde allesbehalve een sterke wedstrijd. Vooral op de aanval is er nog veel werk aan de winkel. Bij Beerschot zien ze hun rentree in 1A meteen bekroond met een 6 op 6.