16 °C Antwerpen, BE
vrijdag 20 september 2024

AA Gent verliest thuis van Dinamo Kiev

TWoensdagavond voetbalde AA Gent thuis tegen Dinamo Kiev. De bezoekers kwamen al na tien minuten op voorsprong na een doelpunt van Supriaha. Het zou tot net voor de rust duren vooraleer Tim Kleindienst voor AA Gent de gelijkmaker kon scoren. In de tweede helft werd Bezoes met een tweede gele kaart het veld afgestuurd, Gent moest dus met z’n tienen verder.
AA Gent was zeker niet de beste ploeg op het veld, maar wist al bij al goed stand te houden in de tweede helft. Tien minuten voor affluiten kon De Pena de 1-2 vastleggen.

AA Gent verliest dus en ziet bijna 30 miljoen euro door de neus geboord. Al is er nog altijd de terugmatch. De kans dat Gent daar kan winnen is eerder klein, maar niets is onmogelijk.