8 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024
8 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024

Anderlechtfans teleurgesteld na verlies tegen Union: ‘Beschamend’

“Ze waren nog moe van die 3 maanden vakantie”

Foto: PhotoNews

De nieuwe competitie is meteen met een nederlaag voor Anderlecht gestart. Union droogde een mak Anderlecht af met 2-0.

“En weer zijn ze niet klaar en Union past een half team in en staat er als tevoren, ik had zin in een opkikker maar het werd een optater. Merci you mauves…..”, zucht een bekende supporter op Facebook. “De inzet en prestaties van Anderlecht waren ronduit beschamend”, is de mening van trouwe supporter Erik.

Het lukt Anderlecht maar niet om tegen Union te winnen. Anderlecht, dat vorig seizoen elfde stond, kent dus een zwakke start. “Met dit middenveld kom je nergens. Daar zal fors in geïnvesteerd moeten worden. En op de flanken is het ook nog altijd niets. Wat ben je met 2 goede spitsen als ze geen ene bruikbare bal krijgen? 7x verloren van Union ondertussen. Als je denkt dat we de bodem bereikt hebben, vallen we nog steeds dieper. Het is nu vooral hopen dat de transfers gaan meevallen”, lezen we op de Facebookpagina van Anderlecht.

“Zelfs de meest hoopvolle en trouwste supporters zagen dat het vandaag heel erg zwak was. We kunnen alleen maar hopen op beterschap met de nieuwe jongens en een echt oordeel vellen over enkele weken. COYM 💜🤍”, schrijft Door.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Sport247.be

Sport 24/7