16 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024
16 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024

Antwerp heeft hartverwarmend nieuws over Ritchie De Laet

Krijgt hij een waardig afscheid?

Foto: PhotoNews

Een geluk bij een ongeluk, zo mag je de situatie van Antwerp-speler Ritchie De Laet omschrijven. Afgelopen maandag kwam hij tijdens het duel met Genk slecht neer en vreesde men het ergste. Ondertussen zijn de nodige onderzoeken gebeurd en kwam Antwerp met een update.

“Ritchie De Laet heeft afgelopen maandag in Genk bij het slecht neerkomen een serieuze impact op het kniegewricht opgelopen”, laat de club weten.

“Dinsdag zijn de nodige scans gebeurd en uit die medische beeldvorming is gebleken dat een operatieve ingreep niet nodig is. Daarop is Ritchie meteen aan zijn revalidatie begonnen”, klinkt het in een mededeling via de sociale media van Antwerp dat Ritchie De Laet een spoedig herstel wenst.

De fans zouden De Laet trouwens graag nog één keer op het veld zien spelen om hem zo met een oorverdovend applaus te bedanken.

“Eén minuut het veld op onze held! Meer vragen we niet”, reageert een fan. “Hopelijk organiseert de club een waardig afscheid”, pikt iemand anders nog in. “Geef hem aub vlak voor affluiten een paar minuten”, lezen we verder nog.

Krijgt Ritchie De Laet het afscheid dat hij verdient? We zullen het aanstaande zondag weten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Sport247.be

Sport 24/7