22 °C Antwerpen, BE
vrijdag 19 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
vrijdag 19 juli 2024

De grootste angst van Kevin De Bruyne? De kinderen

Hij is ook maar een gewone papa

Foto: PhotoNews

Vanavond voetballen de Rode Duivels tegen Frankrijk. Mag het team onder leiding van kapitein Kevin De Bruyne vanavond de koffers pakken na het duel van alles of niets tegen Frankrijk? Het EK is onvoorspelbaar, Lukaku moet vandaag maar eens het geluk hebben dat zijn goals niet worden afgekeurd en we kunnen een heel ander België zien voetballen.

Kevin De Bruyne gaf afgelopen weekend interviews en onze aandacht ging naar een interview in Gazet Van Antwerpen waarin Kevin De Buyne meer over zijn privé-leven vertelt.

De Rode Duivel moet zijn kinderen vaak missen en als papa thuis is en er is een uitstapje gepland, dan blijft hij in het belang van zijn kinderen vaak thuis. Een bezoek met z’n alleen aan Bobbejaanland of Plopsaland De Panne zit er bijvoorbeeld niet in. De Bruyne zou een hele dag lastiggevallen worden door mensen die hem herkennen.

“Gaan ze naar de zee, dan is dat zonder mij. En als we op vakantie gaan, is dat op een exclusieve, meer privé locatie. Het kan niet anders. We hebben ons daar als gezin aan aangepast”, geeft Kevin De Bruyne.

“Mijn grootste angst is dat er hen ooit iets overkomt”, onthult Kevin De Bruyne verder. Je leest het mooie en openhartige interview vandaag in Gazet Van Antwerpen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Sport247.be

Sport 24/7