21 °C Antwerpen, BE
donderdag 22 juni 2023
21 °C Antwerpen, BE
donderdag 22 juni 2023

Gezin Toby Alderweireld bedreigd: “Deze week is uw dochter vermist”

Wat een taal!

Foto: PhotoNews

Zondag won Antwerp een belangrijke wedstrijd voor de kampioenentitel tegen Genk. Antwerp won met 2-1 en daar was niet iedereen even blij mee.

Toby Alderweireld, die in de 47ste minuut een penalty in het doel trapte en Antwerp weer op gelijke stand bracht, kreeg een hoop verwensingen naar zijn hoofd geslingerd. Dat supporters dat vanop de tribune doen, dat zijn de meest ervaren spelers al lang gewoon. Maar dat mensen een privé-bericht met verwensingen en bedreigingen via de sociale media sturen, dat is toch even slikken.

“Deze week in u dochter vermiste”, lezen we op een screenshot. “Winnen zonder scheids aan u kant kunt ge niet he k*nker dikzak. Ge hebt hele WK van rode duivels verne*kt omdat ge zo kk traag en shit zijn kk h*oerenzoon. Inshallah u familie sterf”, lezen we verder nog.

“Aan alles zijn grenzen. Ik kan best wel wat verdragen, maar mijn familie bedreigen gaat er ver over. Ik begrijp niet waarom je dit schrijft en wat je hiermee wilt bereiken”, besluit Toby Alderweireld. De nagel op de kop, hier bereik je werkelijk niets mee!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Sport247.be

Sport 24/7