12 °C Antwerpen, BE
zondag 14 april 2024
12 °C Antwerpen, BE
zondag 14 april 2024

“Imke Courtois heeft een jaloers kantje”

“Imke Courtois heeft een jaloers kantje”

Foto: PHOTONEWS

Imke Courtois geeft toe dat ze enorm jaloers kan zijn. “In relaties vertoon ik weleens een, euh, gezonde vorm van jaloezie”, bekent de voormalige voetbalster lachend in Humo. Imke formuleert het als volgt…

“Ik ben heel trouw, en dat verwacht ik dan ook van de ander”, verduidelijkt de voetbalanaliste in Humo. Hoe reageert ze dan als er jaloerse gevoelens opborrelen?

“Niet dat ik begin te briesen als mijn partner met vriendinnen op stap zou gaan, maar ik voel wel iets de kop opsteken wanneer een vrouw die ik niet ken met hem komt praten. En dat zal ik dan ook laten merken”, benadrukt Imke Courtois? Hoe laat ze dat dan merken?

“Niet kwaad, niet venijnig, maar toch: `Wie is dat?’” verduidelijkt Imke Courtois in het weekblad. Al kent Imke ook haar grenzen wanneer het jaloers gedrag betreft. Eén grens zal ze nooit overschrijden…

“Ik zal bijvoorbeeld nooit in zijn gsm op zoek gaan naar mogelijke tekenen van ontrouw, ook al heb ik vrij baan en ken ik de code. Omgekeerd zou ik ook niet graag hebben mocht iemand dat bij mij doen”, klinkt het bij Imke Courtois in Humo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Sport247.be

Sport 24/7