15 °C Antwerpen, BE
maandag 6 mei 2024

KV Oostende klopt rode lantaarn Moeskroen

Op papier moest KV Oostende zondagavond thuis winnen tegen hekkesluiter Excelsior Moeskroen. De kustploeg stelde niet teleur, al werd er enkel in de tweede helft gescoord. Op dat moment had vooral KV Oostende al enkele kansen laten liggen of niet afgewerkt. De thuissupporters waren maar wat blij dat het Arthur Theate lukte om in de 60ste minuut de 1-0 te scoren. Bij het ingaan van de laatste tien minuten mocht Fashion Sakala hetzelfde doen. In blesssuretijd kon Cameron McGeehan de eindstand op 3-0 brengen.
Oostende doet een goede zaak en staat nu onderaan de eerste kolom van de rangschikking en dat met 12 punten uit 8 wedstrijden. Moeskroen kan niet tevreden zijn met de 3 punten én de rode lantaarn in de Jupiler Pro League.