9 °C Antwerpen, BE
zondag 25 februari 2024
9 °C Antwerpen, BE
zondag 25 februari 2024

Nikola Storm: ‘3,5 miljoen euro lijkt me een correcte vraagprijs.’

Transferkoorts bij Malinwa-winger

Foto: Photo News

Blijft hij of blij hij niet? Dat is de vraag die vele Malinwa-fans zich stellen over Nikola Storm. In het Nieuwsblad geeft de flankaanvaller de nodige tekst en uitleg. ‘De club wil mij absoluut houden. Sterker nog : als ik zou blijven, is mij beloof dat ze mijn contract gaan herbekijken. Het geeft aan dat Malinwa op mij rekent. Maar voorlopig heb ik daar nog niets van gehoord. Het is belangrijk dat alle partijen realistisch zijn. Mechelen moet geen 5 of 6 miljoen euro voor mij vragen. 3,5 miljoen lijkt me meer dan genoeg.’

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Sport247.be

Sport 24/7