22 °C Antwerpen, BE
vrijdag 19 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
vrijdag 19 juli 2024

Noa Lang schenkt PSV meteen eerste prijs

Foto: Photo News

Omdat PSV komende dinsdag in actie komt in de voorrondes van de Champions League tegen het Oostenrijkse Sturm Graz, werd de Supercup of de Johan Cruijf schaal uitzonderlijk op vrijdagavond afgewerkt.

Bekerwinnaar PSV versloeg in De Kuip landskampioen Feyenoord met 0-1. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd opgetekend door Noa Lang. De ex-speler van Club Brugge zorgt wellicht voor het transferrecord bij PSV, want bonussen inbegrepen kan de prijs oplopen tot 15 miljoen euro.

Op de persconferentie die voorafging op de Johan Cruijf schaal loofde trainer Peter Bosz van PSV de positieve instelling van Noa Lang. “Ik merk dat hij hard werkt. Hij is een echte liefhebber maar bovenal is hij een ontzettend goede voetballer. Het zou fijn zijn als het enkel daar over gaat, maar dat heeft hij ook zelf in de hand.”, zei hij daar verder nog over.

Noa Lang heeft natuurlijk een reputatie en dat weet men zowel in België als in Nederland. Niet iedereen is blijkbaar fan van de in Rotterdam geboren bad boy die ook reeds uitkwam voor Feyenoord en Ajax. Zo schreef De Telegraaf dat een supporter die al 51 jaar een seizoenskaart had op PSV omwille van de transfer van Noa Lang zijn abonnement niet gaat verlengen. De supporter in kwestie stuurde een tweet hierover de wereld in, die hij nadien weer verwijderde. “Lang getwijfeld over dit bericht maar na 51 jaar seizoenskaarthouder te zijn heb ik naar aanleiding van de transfer van Noa Lang besloten de mijne in te leveren. Hij is ongetwijfeld een goede speler maar in mijn ogen PSV onwaardig.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Sport247.be

Sport 24/7