8 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024
8 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024

Oumaïma Rayane: “Hij heeft zich opnieuw moeten bewijzen”

Oumaïma Rayane: “Hij heeft zich opnieuw moeten bewijzen”

Foto: PhotoNews

Ze vertelt openhartig over de relatiepauze met Remco Evenepoel

Remco Evenepoel en Oumaïma zijn gelukkiger dan ooit. De jonge wielrenner van Quick Step – Alpha Vinyl ging onlangs op de knieën en vroeg Oumaïma – Oumi voor de vrienden – ten huwelijk. Toch was het niet altijd rozengeur en maneschijn in het liefdesparcours van het koppel.

Toen Evenepoel de kans kreeg om naar Monaco te verhuizen, werd Oumi voor een voldongen feit gezet. “Dit is nu mijn leven, dat moet je accepteren”, kreeg ze van Remco te horen. “Ik had tijd nodig om dat te laten bezinken, maar voor hem kon het niet snel genoeg gaan”, vertelt ze in Nina.

Oumi wou haar studies afmaken en bleef ook met heel wat andere onbeantwoorde vragen zitten. “Het leek alsof ik niemand was. Ik voelde me echt aan de kant geschoven”, klinkt het openhartig.

Een breuk was dan ook onafwendbaar. Na een maand keerde Evenepoel echter al met hangende pootjes terug. “Hij zag al snel in dat het toch dat niet was”, vertelt Oumi.

“Na een maand van stilte kwam er stilaan weer contact. We hebben het bijgelegd, maar hij heeft zich opnieuw moeten bewijzen, hoor”, besluit Oumi in Nina.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Sport247.be

Sport 24/7