12 °C Antwerpen, BE
zondag 14 april 2024
12 °C Antwerpen, BE
zondag 14 april 2024

Rijdt Remco Evenepoel de Ronde van Vlaanderen?

Rijdt Remco Evenepoel de Ronde van Vlaanderen?

Foto: Photonews

Remco Evenepoel heeft al vroeg op het seizoen zijn goede vorm getoond. Opnieuw won hij met zijn kenmerkende solo. Al komen de échte doelen er pas in de zomer met de Ronde van Frankrijk en de Olympische Spelen. Toch lekt nu opvallend nieuws uit…

Remco Evenepoel zal ook in het voorjaar een beperkt programma rijden waarin de meeste aandacht natuurlijk naar Luik-Bastenaken-Luik zal gaan, maar kan Remco ooit scoren in de Ronde van Vlaanderen?

Hoe groot is de kans dat we Remco Evenepoel ooit in Vlaanderens mooiste zien meestrijden voor de overwinning? Greg Van Avermaet ziet mogelijkheden…

“Wij moesten vroeger aan Froome ook niet vragen om de Ronde van Vlaanderen te rijden. Ook Vingegaard zou in het Vlaamse werk qua positionering en explosiviteit op zijn limieten botsen”, benadrukt ‘Golden Greg’ dat de kasseiklassiekers niet vanzelfsprekend zijn voor klassementsmannen. Al is er natuurlijk één uitzondering. Of misschien toch twee?

“Pogacar is een uitzondering en of Remco dat zal kunnen, moeten we afwachten”, klinkt het bij Greg Van Avermaet in De Zondag. Toch is Greg hoopvol: “Ik denk dat het mogelijk is.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Sport247.be

Sport 24/7