14 °C Antwerpen, BE
zondag 28 april 2024

Rode Duivels naar Final Four na winst tegen Denemarken

De Rode Duivels zijn er woensdagavond in geslaagd om met 4-2 te winnen van Denemarken. De Rode Duivels kwamen meer dan verdiend op voorsprong dankzij een supervroeg doelpunt van Youri Tielemans. De trapte al na drie minuten de bal binnen. De Denen lieten zich echter niet doen en maakten de stand na 18 minuten gelijk. In de tweede helft zorgde Romelu Lukaku voor een stunt: op een kwartier tijd maakte de speler maar liefst twee doelpunten. De Rode Duivels leken 20 minuten voor affluiten zeker te zijn van de plaatsing voor de Final Four van de Nations League, maar Nacer Chadli bezorgde de Denen 4 minuten voor het einde nog een tegendoelpunt: 3-2. Eén minuut later zette Kevin De Bruyne de kers op de taart: 4-2. De Rode Duivels deden wat van hen verwacht werd en zetten een knappe prestatie neer.