16 °C Antwerpen, BE
zaterdag 27 april 2024

Rode Duivels winnen van Engeland

Op het veld van OH Leuven hebben de Rode Duivels zondag verdiend gewonnen tegen Engeland. Youri Tielemans slaagde er al na 10 minuten in om de thuisploeg op voorsprong te maken. Na minder dan een kwartier legde Dries Mertens de eindstand vast: 2-0. En daarmee nemen de Rode Duivels revanche op de Nederland van enkele weken geleden.

Coach Roberto Martinez mag een tevreden man zijn: de 50ste wedstrijd mogen vieren met maar liefst 39 overwinningen en amper 4 nederlagen, een topprestatie en dat is voor een groot deel zijn verdienste.

Toch lieten de Rode Duivels zich in de tweede helft minder overtuigend zien. De Britten kwamen sterker uit de kleedkamer, maar zij slaagden er niet in om te scoren. 3 Punten voor de Belgen en daar kan iedereen mee leven.