14 °C Antwerpen, BE
maandag 17 juni 2024
14 °C Antwerpen, BE
maandag 17 juni 2024

Sint-Truiden plant openbare huldiging voor Wouter Vrancken en Simon Mignolet

Foto: Photo News

Stad Sint-Truiden besloot enkele minuten na de bekendmaking van Simon Mignolet als Gouden Schoen om hun laureaten te huldigen. Mignolet werd naast Gouden Schoen ook doelman van het jaar. Wouter Vrancken, eveneens uit Brustem bij Sint-Truiden, werd coach van het jaar.

Wat een ongelofelijk goed nieuws! 34 jaar na Odilon Polleunis, toen speler van STVV, wint er met Mignolet opnieuw een Truienaar de meest prestigieuze prijs binnen de Belgische voetbalwereld. Andere Truiense winnaar van vanavond is de Coach van het Jaar Wouter Vrancken. Deze bijzondere prestaties willen we natuurlijk op een gepaste manier vieren samen met alle inwoners en supporters. We hebben al even kort onze felicitaties aan Simon Mignolet en Wouter Vrancken overgebracht en ze hebben ons beloofd dat ze op zaterdag 11 februari naar Sint-Truiden komen voor een fantastisch sportfeest.”, zegt schepen van sport van Stad Sint-Truiden op sinttruinbegot.be.

De huldiging van Simon Mignolet en Wouter Vrancken vindt plaats op zaterdag 11 februari 2023 op het Heilig-Hartplein in Sint-Truiden. Vanaf 16u30 warmt een muziekband er de fans op. Om 17u verschijnen Gouden Schoen 2022 Simon Mignolet en Coach van het Jaar Wouter Vrancken op het podium om gehuldigd te worden. Aansluitend is er een handtekeningensessie voorzien.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Sport247.be

Sport 24/7