20 °C Antwerpen, BE
maandag 29 april 2024

Standard wint op eigen veld tegen Vojvodina Novi Sad

Het was geen makkelijke opdracht, maar Standard is er donderdagavond in geslaagd om thuis met 2-1 te winnen van Vojvodina Novi Sad. Bij de rust stond het nog 0-0, maar al in het begin van de tweede helft kreeg Standard een penalty na een zware overtreding in het strafschopgebied. Felipe Avenatti mocht de penalty nemen en scoorde ook. Vojvodina Novi Sad in het nadeel, al lieten de Serviërs het hoofd niet hangen. In de 74ste minuut zette Petar Bjoic de 1-1 op het bord. Verlengingen zag niemand zitten, maar helaas was het toch van dat. Standard maakte in de eerste verlenging meteen een doelpunt, een prachtig schot van Selim Amallah.  Die kon er net voor het einde bijna 3-1 van maken, maar het bleef dus 2-1. Standard naar de volgende ronde en daar is rood-wit niet rouwig om.