27 °C Antwerpen, BE
vrijdag 19 juli 2024
27 °C Antwerpen, BE
vrijdag 19 juli 2024

Wat een klucht: Messi blijft bij Barcelona

Veel heisa om niets: Lionel Messi blijft bij Barcelona, al is het dik tegen zijn zin. De kans is dan ook groot dat de stervoetballer het volgende jaar het serieus zal uithangen.
Enkele weken geleden raakte bekend dat Lionel Messi de Spaanse club graag zou verlaten. Hij dacht zonder extra kosten te kunnen vertrekken door gebruik te maken van een clausule in zijn contract, maar Barcelona sprak dat al snel tegen. Omdat Messi geen zin heeft in een juridische strijd, heeft de voetballer besloten om zijn contract uit te doen. Dat contract loopt tot de zomer van 2021.

De 33-jarige Lionel Messi speelt al 16 jaar bij Barcelona, de Argentijn wou wel. Maar dat was makkelijker gezegd dan gedaan. “Ik kreeg maar geen toestemming om te vertrekken, dan blijf ik maar”, reageert Messi tijdens een interview met Goal. Tijdens het interview haalde Messi fel uit naar Bartomeu, de voorzitter van Barcelona. Zijn beleid zou een regelrechte ramp zijn. Het zit Messi hoog dat zijn Barcelona de Champions League niet gewonnen heeft, maar er zijn nog meer ergernissen.
Eén voordeel heeft Messi: hij kan nu een jaar lang uitkijken naar een nieuwe werkgever en zijn verhuis beter voorbereiden. Naarwaar? Dat zal de toekomst uitwijzen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Sport247.be

Sport 24/7