19 °C Antwerpen, BE
maandag 29 april 2024

Wedstrijd Charleroi-KV Mechelen stilgelegd na vuurpijl

Zo triest!

De supporters van Charleroi mogen trots zijn, zij zijn er namelijk in geslaagd om de wedstrijd tegen KV Mechelen voor hun eigen club te verknallen.

Ondanks een 1-0  dankzij een doelpunt van Nadhir Benbouali, legde de scheidsrechter de wedstrijd na bijna 70 minuten stil omdat de thuissupporters het te bond maakten. Voor de derde keer misdroegen de fans van Charleroi zich. Er werden onder andere tennisballen en Bengaals vuur op het speelveld gegooid, nadien volgden er nu vuurpijlen en de klapper van de week was nog een resem vuurpijlen in de tweede helft.

Daarmee verliest Charleroi deze wedstrijd wellicht met 0-5 in plaats van met 1-0 te winnen. Kostbare punten voor Charleroi, maar ook voor KV Mechelen dat de drie extra punten met gemengde gevoelens in ontvangst zal nemen.