13 °C Antwerpen, BE
zondag 14 april 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 14 april 2024

Wout van Aert: “Ik wil wereldkampioen worden”

Van ons mag hij!

Foto: Photo News

Ambitie heeft hij wel, Wout van Aert. Momenteel aan het voorbereiden voor zijn eerste veldrit van dit seizoen. Op zondag 4 december start hij eraan in Antwerpen, maar het hoofddoel is het WK. Nadat hij in 2018 voor de derde keer wereldkampioen in het veldrijden werd, wil hij dat begin 2023 opnieuw worden, voor de vierde keer dus.

”Ik spreek graag mijn ambities uit. Dat ga ik ook nu doen. Het WK is vlak bij huis, op een omloop waar ik bij de beloften wereldkampioen werd. Het WK is mijn enige grote doel van de winter”, vertelde Wout van Aert aan Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Sport247.be

Sport 24/7