26 °C Antwerpen, BE
vrijdag 19 juli 2024
26 °C Antwerpen, BE
vrijdag 19 juli 2024

Wout van Aert komt met héél verrassend nieuws

Dit hadden weinigen nog verwacht

Foto: Photo News

De droom van heel wat koersliefhebbers gaat in vervulling: Wout van Aert zal dan toch de Ronde van Frankrijk rijden, met dat nieuws kwam Visma Lease A Bike op de proppen.

Jan Tratnik, Tiesj Benoot, Christophe Laporte, Wilco Kelderman, Matteo Jorgenson, Sepp Kuss, Jonas Vingegaard en Wout van Aert zullen de ploeg vertegenwoordigen.

Wout van Aert is nog geen klein beetje enthousiast over zijn deelname aan de Ronde Van Frankrijk, ook al zal hij vooral in dienst van Vingegaard rijden. Het was van Aert zelf die op een deelname aan de Ronde van Frankrijk had aangedrongen. Bij Visma Lease A Bike zagen ze dat uiteraard wel zitten. Of van Aert de Ronde van Frankrijk zal uitrijden is niet zeker. Meteen erna starten namelijk de Olympische Spelen en daar wil hij héél graag een medaille te pakken krijgen.

De Ronde van Frankrijk start op 29 juni aanstaanden en duurt tot en met zondag 21 juli. Voor het eerst in vele jaren komt de rittenkoers niet in Parijs toe, dat heeft te maken met de Olympische Spelen die daar dit jaar zullen doorgaan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Sport247.be

Sport 24/7