19 °C Antwerpen, BE
zondag 26 mei 2024
19 °C Antwerpen, BE
zondag 26 mei 2024

Wout van Aert vergeet zorgen met stevig feestje

Wout van Aert vergeet zorgen met stevig feestje

Foto: PhotoNews

Wout van Aert is erin geslaagd de zorgen om zijn zware val en revalidatie even te vergeten door een ‘stevig feestje’ bij te wonen. Wat werd er gevierd?

Wout was aanwezig op de trouw van Yves Lampaert en Astrid Demeulemeester; dat bewijst een foto van Wout en Yves’ zus Saghine in De Krant van West-Vlaanderen. Saghine Lampaert komt met een duidelijke uitspraak over het huwelijksfeest…

“Het was echt een heel geslaagde avond”, klinkt het bij de zus van de bruidegom in De Krant van West-Vlaanderen. “We hebben goed gegeten en gedronken en heel veel gedanst. De sfeer was super.” Tot hoe laat (vroeg?) werd er gevierd?

“Het feest duurde tot in de vroege uurtjes. Het begon al stilletjes aan klaar te worden toen we uiteindelijk in ons bed kropen”, lacht Saghine Lampaert in gesprek met De Krant van West-Vlaanderen.

Tot hoe laat Wout van Aert op het feest aanwezig was is niet geweten. Wout van Aert en Yves Lampaert rijden voor concurrerende ploegen, maar Sarah De Bie is als echtgenote van Wout goed bevriend met de bruid. Wielervrouwen onder elkaar…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Sport247.be

Sport 24/7