21 °C Antwerpen, BE
zondag 26 mei 2024
21 °C Antwerpen, BE
zondag 26 mei 2024

Zorgen om Wout van Aert: “dan lijkt er iets met hem te gebeuren”

Zorgen om Wout van Aert: “dan lijkt er iets met hem te gebeuren”

Foto: Photo News

Wout van Aert is een klasbak, dat kan niemand ontkennen. Toch lijkt de renner met één probleem te worstelen…

Het probleem van Wout van Aert heeft ook een naam, namelijk ‘Mathieu van der Poel’. Tom Boonen stelt dat Mathieu ‘een zwart beest’ is voor Wout. Waarom lijkt Wout tegen Mathieu altijd het onderspit te delven?

“Wout is een ongelofelijke klepper. Hij heeft al op fenomenale manieren wedstrijden gewonnen”, benadrukt Tom Boonen in Het Nieuwsblad. “Maar als hij koerst met Van der Poel lijkt er iets met hem te gebeuren.”

“Als het echt om de knikkers gaat, is Van der Poel een zwart beest voor hem”, klinkt het bij Tom Boonen in Het Nieuwsblad. “Voor elke renner is dat een valkuil, want uiteindelijk rijdt iedereen voortdurend tegen dezelfde mannen.” Patrick Lefevere ziet het als volgt…

“Het is niet dat Van Aert plooit, dat doet hij nooit. Maar Van der Poel is meer killer, op de beslissende momenten heeft hij dat pk’tje meer”, aldus Patrick Lefevere in Het Nieuwsblad. En dan trekt Tom Boonen een opvallende conclusie…

“Mathieu is een speciale gast. Hij moet niet de beste zijn om de koers te winnen. Wout veel meer”, aldus Tom Boonen in Het Nieuwsblad over de rivalen Wout van Aert en Mathieu van der Poel.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Sport247.be

Sport 24/7