8 °C Antwerpen, BE
vrijdag 26 april 2024

Club Brugge maakt het niet af tegen KV Mechelen

Met schaamrood op de wangen trok Club Brugge zaterdagavond naar de kleedkamer na het duel tegen KV Mechelen dat onderaan in het klassement bengelt. Club gaf namelijk een 2-0 voorsprong weg, de wedstrijd zou uiteindelijk op 2-2 eindigen en daar kan alleen KV Mechelen tevreden mee zijn.
Ruud Vormer trapte de bal in de dertiende minuut via een vrije trap binnen. Noa Lang verdubbelde de voorsprong een kwartier later. De landskampioen kreeg net voor de rust een waarschuwing toen Igor De Camargo de stand op 2-1 wist te brengen. KV Mechelen kwam versterkt en gemotiveerd uit de kleedkamer. In de eerste helft leek het niet echt te lukken voor KVM, maar Rob Schoofs maakte met het enige doelpunt in de tweede helft gelijk. Met een puntendeling zijn ze in Mechelen tevreden, voor Club Brugge is het ondertussen hun derde puntenverlies in evenveel wedstrijden.