23 °C Antwerpen, BE
vrijdag 19 juli 2024
23 °C Antwerpen, BE
vrijdag 19 juli 2024

Complimenten voor Remco Evenepoel: “niets dan liefde voor hem”

Complimenten voor Remco Evenepoel: “niets dan liefde voor hem”

Foto: PhotoNews

George Hincapie heeft zich in de podcast van Lance Armstrong lovend uitgesproken over Remco Evenepoel. Hoe schat de voormalige luitenant van Armstrong de kansen in van Evenepoel in de Ronde van Frankrijk?

“Ik ben erg enthousiast over de deelname van Evenepoel aan de Tour”, benadrukt Hincapie in de podcast ‘The Move’. “Ik heb niets dan liefde over voor hem.” Hincapie is enorm onder de indruk van de manier van koersen van Remco…

“Remco won de Vuelta en domineerde Luik-Bastenaken-Luik.” Al vindt Hincapie het jammer dat Remco Evenepoel geen rechtsreeks duel met Tadej Pogacar kon uitvechten. Remco heeft drie troeven in de Tour de France…

Volgens Hincapie heeft Remco Evenepoel alle troeven in huis voor een mooi eindresultaat bij zijn debuut in de Tour de France.

“Hij is een klimmer en tijdrijder van wereldklasse, bovendien heeft hij een sterk team achter zich”, klinkt het bij George Hincapie in de podcast van Lance Armstrong en Johan Bruyneel. En daarmee zijn alle ingrediënten aanwezig om het podium te halen, aldus Hincapie. Al lijkt eindwinst hem te hoog gegrepen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Sport247.be

Sport 24/7