24 °C Antwerpen, BE
vrijdag 19 juli 2024
24 °C Antwerpen, BE
vrijdag 19 juli 2024

STVV viert deze maand 100-jarig bestaan

Foto: Photo News

STVV mag zich deze maand een eeuweling noemen. De Limburgse voetbalclub blaast op 23 februari 2024 precies 100 kaarsjes uit.

De apotheose is voor zaterdag 24 februari. Dan spelen de Kanaries om 18.15u de jubileumwedstrijd tegen Westerlo. “Op die dag zijn alle supporters al vanaf 14u30 welkom voor een opwarmingsdrink in de Minderbroederskerk. Van daaruit trekt om 16u een geel-blauwe mars richting Stayen. In het stadion pakken we een kwartier voor de aftrap uit met een onvergetelijke show, die uitgetekend werd in samenwerking met supporter Bart Fagard en onze sfeergroep. Het wordt geen doorsnee lichtshow met typische Tomorrowlandbeats ertussen, maar een ceremonie die onze identiteit weerspiegelt. Na afloop van deze wedstrijd viert de hele STVV-familie tot in de late uurtjes in de Rvue. Daar pakken we uit met een line-up met verschillende Haspengouwse DJ’s”, vertelt brand-manager Bert Stas op stvv.com.

Op vrijdagavond 9 februari om 20.45u krijgt STVV het bezoek van rode lantaarn KV Kortrijk, dan onder de nieuwe trainer nu al vier wedstrijden ongeslagen is.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Sport247.be

Sport 24/7