24 °C Antwerpen, BE
vrijdag 19 juli 2024
24 °C Antwerpen, BE
vrijdag 19 juli 2024

Dit is de knappe vriendin van Jasper Philipsen

Hoelang zijn zij al samen?

Foto: PhotoNews

Jasper Philipsen heeft woensdag zijn vierde rit in deze Ronde van Frankrijk gewonnen, hij moet zowat we beste sprinter van de wereld zijn, want ook nu weer klopte hij vriend en vijand in de finale van de Ronde van Frankrijk.

Wie hem deze keer niet stond op te wachten was zijn vriendin Melanie Peetermans. Natuurlijk volgt zij de Ronde van Frankrijk, de eerdere overwinningen zag zij wel vanuit Frankrijk, maar ondertussen is Melanie weer thuis.

Melanie is 22 jaar jong en werkt in de immobiliënsector. Zij mag zich ondertussen al zeven jaar de vriendin van Jasper Philipsen noemen en daar is zij meer dan ooit tevoren trots op. Je zou voor minder, want haar vriendje heeft dit jaar alleen al vier overwinningen tijdens de Ronde van Frankrijk binnengehaald en is zo goed als zeker dat hij de groene trui in Parijs zal dragen en mee naar huis mag nemen. Maar dan moet Jasper natuurlijk wel de finish in Parijs halen. Het is dus een kwestie van gezond te blijven en ook die laatste rit te overleven.

Melanie was donderdagochtend te gast bij Radio2 en daar vertelde zij in geuren en kleuren hoe zij de overwinningen beleefd heeft.
“Ik heb het gisteren gewoon thuis op tv gevolgd. Ik vind die laatste 10 kilometer echt verschrikkelijk. Ik ben superzenuwachtig en misselijk omdat er aan sprinten toch wel risico’s verbonden zijn. Dit is niet goed voor mijn hart”, lacht Melanie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Sport247.be

Sport 24/7