9 °C Antwerpen, BE
zondag 25 februari 2024
9 °C Antwerpen, BE
zondag 25 februari 2024

Dries Mertens duidelijk over toekomst bij Napoli: ‘Dit moet er gebeuren’

Hij ziet het zitten, maar….

Foto: Photo News

Vanavond staat hij wellicht op het veld tegen Polen, maar de afgelopen maanden kwam Dries Mertens bij de Rode Duivels amper aan bod. Krijgt hij vanavond zijn gloriemoment en kan hij scoren tegen Polen en zijn marktwaarde zo weer wat verhogen? We kunnen het hem van harte, want de toekomst van Dries Mertens is twijfelachtig.

Bij Napoli is hij einde contract en er lijkt maar geen schot te komen in de gesprekken om Mertens bij Napoli te houden. “Ik heb nog altijd geen aanbieding  gekregen en zit in theorie dus zonder club”, vertelde Mertens aan Het Nieuwsblad.

“Hopelijk komen we eruit. Voor mij is het duidelijk: ik wil bij Napoli blijven. Maar dan moet er wel een voorstel komen”, reageert Dries Mertens in de krant van dinsdag.

Straks start het nieuwe voetbalseizoen en dus wil Dries Mertens uiteraard duidelijkheid en ook Kat Kerkhofs zou graag weten waar zij de komende jaren zal wonen. Keert het koppel terug naar België, blijven zij in Napoli of krijgt Mertens alsnog een voorstel van een andere buitenlandse club? Het is momenteel koffiedik kijken.

Feit is dat de wereld en vooral België vanavond naar Dries Mertens zal kijken. De druk op zijn schouders is groot, want hij moet de afwezigheid van onder andere Kevin De Bruyne vanavond opvangen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Sport247.be

Sport 24/7