8 °C Antwerpen, BE
zondag 25 februari 2024
8 °C Antwerpen, BE
zondag 25 februari 2024

Vanavond Europees voetbal bij VTM 2

Foto: VTM

Vanaf vandaag brengt VTM 2 Europees voetbal naar het scherm met de matchen van de UEFA Champions League. AA Gent en Rapid Wien nemen het tegen elkaar op in de 3de voorronde op dinsdag 15 september om 20.05. Op woensdag 23 en 30 september om 20.35 volgt VTM 2 de heen- en terugwedstrijden in de play-offs van de Champions League. Wie deze matchen speelt, wordt uiteraard nog bepaald. De strijd om de Europese Super Cup heeft plaats op donderdag 24 september om 20.40 tussen Bayern München – de winnaar van de UEFA Champions League – en Sevilla – de Europa League-winnaar. Bij al deze matchen houdt sportanker Maarten Breckx de voetballiefhebbers gezelschap en ontvangt hij analisten Marc Degryse en Jan Mulder in de studio.

De laatste rechte lijn naar de play-offs van de UEFA Champions League is ingezet. Vandaag komt AA Gent in actie tegen Rapid Wien in de 3de voorronde. Het duel wordt in één wedstrijd beslist en de Buffalo’s spelen thuis in de Ghelamco Arena in Gent. Als AA Gent een mooi resultaat neerzet, plaatsen ze zich voor de play-offs. Daarin treffen de Oost-Vlamingen de winnaar van het duel tussen Dinamo Kiev en AZ Alkmaar. AA Gent – Rapid Wien is dinsdag live te volgen vanaf 20.05 bij VTM 2 en op HLN.be.

Maarten Breckx volgt de match op de voet en nodigt analist Marc Degryse uit in de studio. Daarnaast zorgt Dirk Deferme voor de wedstrijdcommentaar.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Sport247.be

Sport 24/7