8 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024
8 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024

Het is gebeurd: Wout van Aert heeft Ronde van Frankrijk verlaten

Daarom smijt Wout de handdoek in de ring!

Foto: PhotoNews

Wout van Aert heeft de sympathie van nog meer liefhebbers van de wielersport gekregen, want woensdagavond heeft de renner van Jumbo-Visma de Ronde Van Frankrijk verlaten. Hij had de beslissing eerder al genomen, want woensdagochtend nam van Aert al een afscheidsfilmpje op. Zijn ploegmakkers kregen het nieuws woensdagavond te horen waarna Wout naar huis vloog om de geboorte van zijn tweede kindje niet te missen. En krijgt u bij het lezen van dit nieuws de tranen in de ogen, dan is dat geen schande.

Wout van Aert had voor de Ronde van Frankrijk al aangegeven dat hij zou vertrekken mocht zijn vrouw Sarah De Bie op bevallen staan en het zou bijna zover zijn. Georges krijgt een broertje en dat wil Wout van Aert voor geen geld van de wereld missen, maar vooral wil de familieman niet dat zijn vrouw Sarah alleen moet bevallen. Hoe mooi is dat?

Sarah heeft in het verleden heel wat opofferingen gebracht om bij haar man te zijn, nu is het zijn beurt. Wout gaf eerder toe dat hij de aanwezigheid van zijn vrouw tijdens deze Ronde van Frankrijk heeft gemist. Feit is dat van Aert zich toch volledig gesmeten heeft en dat zijn team Jumbo-Visma zonder twijfel blij zal zijn met zijn prestaties.

Wij wensen Sarah en Wout een rustige bevalling toe en héél veel plezier met de kleine…. ja, welke naam zal die krijgen? Spannend!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Sport247.be

Sport 24/7