18 °C Antwerpen, BE
zondag 26 mei 2024
18 °C Antwerpen, BE
zondag 26 mei 2024

Laatste speeldag Champions’ Play-off wordt echte thriller

Foto: PhotoNews

Wat een apotheose op de voorlaatste speeldag van de Champions’ Play-off! Lange tijd zag het ernaar uit dat de titel ging worden beslecht. Niets leek een overwinning van Antwerp in de weg te staan tegen Union, nadat de ploeg al vroeg op voorsprong klom via Vincent Janssen. Union miste twee sterkhouders en bovendien kreeg Senne Lynen binnen het eerste kwartier van de tweede helft ook nog eens een rode kaart. Toch gebeurde het onmogelijke nog! In de kluts kwam de bal terecht bij Puertas, die met wat hulp van Arthur Vermeeren de 1-1 op het bord zette. Op deze manier wordt het titelfeest van Antwerp op zijn minst uitgesteld.

Op het veld van een gehavend Club Brugge had Genk het zondagavond niet onder de markt. De Limburgers speelden niet hun beste wedstrijd, maar wonnen toch met 1-3. Nadat de Genkies 0-1 leidden, kwam Club Brugge nog op gelijke hoogte. In een spannende slotfase liep Genk toch nog uit en maakt het van de slotspeeldag in de Champions’ Play-off een ware thriller.

Antwerp is op zondag 4 juni nog steeds favoriet om landskampioen te worden. Hiervoor mogen ze niet verliezen in Genk én moeten ze minstens even goed doen als Union.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Sport247.be

Sport 24/7